• 7 dagen per week bereikbaar
  • persoonlijke aandacht
  • complete zorg naar wens
  • geen stress voor dier en baas

En toen kwam de kat ineens voorbij……………

Liggend op de bank was ik een beetje aan het spelen op mijn telefoon, kijken op internet en social media toen ik opeens de kat voorbij zag komen. Ik was meteen verkocht. Geometrische dieren had ik wel eens voorbij zien komen maar deze nog niet en hij viel meteen op. Toch raar 😉.

Hup, ik naar de website van Hout-Kado om te kijken wat voor producten ze hebben en ik werd er blij van. Naast katten ook prachtige andere dieren waaronder vogels, honden, wilde dieren etc. Wat ik ook leuk vond was het verhaal erachter, overeenkomstig met die van ons, begonnen als hobby en kunnen omzetten naar je eigen bedrijf. Richard is het creatieve brein en ook de uitvoerende persoon achter deze mooie producten, maar hij levert ook maatwerk en 2021 staat in het teken van nog meer nieuwe items. Hoe leuk!

Ondanks dat ik een dierenliefhebber ben, blijf ik toch een kattenmeisje en gaat mijn hart dan ook uit naar een kat en deze hangt inmiddels ook bij ons aan de muur. De keuze vonden we toch nog wel moeilijk aangezien ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Onze keus is gevallen op de kat zwart.

Omdat ik dit zo'n leuk product vind wil ik dit graag delen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Richard en hij heeft een kortingscode van 5% beschikbaar gesteld voor alle kattenliefhebbers die een bestelling willen doen van een kat. je kan kiezen uit 4 verschillende katten, dus als je er eentje wil bestellen ga dan naar de website van Hout-Kado en gebruik deze code: KattenoppasAlmere5 (geldig t/m 28 februari 2021. Let op deze code is alleen geldig op het katten assortiment).