Advies & Begeleiding

Soms loop je tegen situaties aan waarbij je even niet weet wat je moet doen of bij wie je moet zijn. Je wil iets overleggen, jouw gevoel of idee bespreken of je wil dat er even iemand meedenkt voordat je een volgende stap wil, moet of kunt nemen.

Wij kunnen hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring met katten hebben we veel gezien, meegemaakt en ervaren en deze kennis en liefde voor katten willen wij graag delen en gebruiken. Wij zijn van de persoonlijke aanpak, houden van eerlijkheid en oprechtheid en handelen hier ook naar. Uit onze ervaring is gebleken dat elke kat uniek is en zo ook als individu moet worden behandeld.

Wel willen wij duidelijk zijn en maken: wij zijn geen dierenarts of gedragsdeskundige en handelen ook niet op deze manier, maar wij zijn ervaringsdeskundige en benaderen een situatie vanuit onze ervaring en gevoel, beleving, passie en bijscholing en proberen een goed advies, tips of begeleiding te geven. Mochten wij tegen een vraag aanlopen waar wij je niet mee kunnen helpen of begeleiden, dan zullen we je doorsturen naar een deskundige. Ook met dit proces kunnen wij helpen.

Waar kan je ons voor benaderen, hieronder een aantal voorbeelden:

 • Meedenken en/of overleggen.
 • Aanschaf kitten/volwassen kat.
 • Allergie voor voedsel of anders.
 • Gewoon even willen praten.
 • Overlijden van je geliefde kat/begeleiding bij dit proces of rouwbegeleiding.
 • Begeleiding na een diagnose van je dierenarts.
 • Beter leren begrijpen van je kat.
 • Afwijkend gedrag van je kat.
 • Hoe maak je je huis kat en baas vriendelijk of basiszorg leren van je kat.
 • Wil je een check of je huis katvriendelijk is? Met aanvullend advies? (indien nodig natuurlijk).
 • Coaching: hoe ga je met je kat om?
 • Begeleiding bij een dierenarts of dierenziekenhuis bezoek. 
 • Vraagbaak: behoefte aan het stellen van algemene vragen.

  Bovenstaande punten zijn maar een zeer kleine greep waarvoor je ons kan benaderen, heb je een andere vraag, wij horen het graag.

Hoe werkt het?

Allereerst maak je contact met ons via onderstaand contactformulier of WhatsApp en stel je je vraag, op basis hiervan kunnen wij bepalen wat voor contact (telefonisch, WhatsApp of bezoek) we het beste kunnen hebben of we een afspraak moeten maken of het direct kunnen doen. Zie mogelijkheden contact en tarieven.

Voor sommige vragen zullen wij meer informatie en tijd nodig hebben en vragen we een vragenlijst in te vullen. Belangrijk is dat bij het eerste contact ons duidelijk wordt gemaakt wat de (hulp)vraag is.

Wat kan je van ons verwachten:
Op basis van de verkregen informatie proberen wij zo goed mogelijk te helpen, te adviseren en bij te staan. Er is heel veel mogelijk en we doen alles in overleg. Daarom vinden wij een open communicatie ontzettend belangrijk voor alle partijen.  


Tarieven

Mogelijkheden Tarieven*
1ste contact met (hulp)vraag gratis
Advies via Whatsapp/email/telefoon - per 30 minuten €30,00

Kilometer vergoeding buiten Almere:
Voor bezoeken buiten Almere rekenen wij een kilometer vergoeding van €0,30 per kilometer.

*Alle prijzen inclusief BTW

Betaling:
Nadat er is overeengekomen op wat voor manier er wordt verder gegaan vragen wij om vooraf de betaling te doen, deze geschiedt via een tikkie of overmaking per bank.


Heb je een vraag of wil je onze hulp, neem contact met ons op via onderstaand contactformulier