Op de website vindt u onze tarieven met alle mogelijkheden. U bekijkt de mogelijkheden en u stuurt ons een e-mail, Whatsapp of u neemt telefonisch contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en leggen afspraken vast. Hierbij gaat het om afspraken over het oppassen/verzorging van uw huisdier (zoals voer, dieet, medicatie, gezondheid, karaktereigenschappen, verschonen van bak of verblijf) en eventuele extra’s zoals planten, stofzuigen etc.

Tijdens het gesprek bespreken wij ook de minder leuke kanten, bijvoorbeeld dierenarts bezoek of onverhoopt overlijden van uw huisdier. Mocht dit tijdens uw vakantie aan de orde zijn, dan nemen we uiteraard direct contact met u op.

Ook maken we afspraken over de sleuteloverdracht

Als u aan het eind van het gesprek van onze service gebruik wenst te maken, vragen wij u de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te ondertekenen. U geeft dan opdracht aan ons om de zorg voor uw huisdier(en) en huis tijdens uw afwezigheid op ons te nemen. Met ondertekening van dit formulier gaat u ook akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Hierna ontvangt u van ons per e-mail een factuur. De betaling van deze factuur dient voor het ingaan van de oppas periode voldaan te zijn. Zie algemene voorwaarden. Mocht u nog meer vragen hebben of informatie willen, neem dan contact met ons op

EN DAN...............

U vertrekt naar uw bestemming. Wij gaan op de afgesproken dag/tijd naar uw huis om de oppas periode te starten. Wij zullen u altijd een berichtje sturen (SMS of Whatsapp) dat wij zijn geweest, wat als geruststelling wordt ontvangen.

Tijdens de oppas periode zullen wij regelmatig contact met u hebben over het reilen en zeilen thuis. Tijdens uw afwezigheid sturen wij foto’s en/of filmpje’s. Mocht u zelf willen weten hoe het gaat, neem dan altijd contact met ons op.

Bij thuiskomst zal er altijd een persoonlijke noot van ons zijn met een verslagje van de oppasperiode en het verzoek of u wilt laten weten dat u weer veilig thuis bent, zodat wij weten dat uw huisdieren weer goed verzorgd worden.

Wat kunt u van ons verwachten:

Standaard pakket:

  • Begroeten/aaien/knuffelen en spelen met uw dier.
  • Eten en drinken geven.
  • Verschonen van kattenbak.
  • Opruimen van ongelukjes.
  • Post verzorgen.
  • Inclusief kilometer vergoeding (binnen Almere)
  • Daarnaast zullen wij de extra werkzaamheden uitvoeren zoals besproken.

Wat u natuurlijk van ons kunt verwachten is de persoonlijke aandacht voor uw kat. Willen ze lekker geaaid worden of spelen, doen we dat van harte, anders gewoon even lekker bij ze zitten.

Wat verwachten wij van u:
- Voldoende voer en verzorgingsmateriaal aanwezig.
- Dier en huis ongedierte- en vlovrij.
- Eigenaar dient W.A. verzekerd te zijn .
- Bij annulering van gemaakte afspraken worden er kosten in rekening gebracht.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande werkwijze en informatie vragen of heeft u interesse in een een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan contact met ons op.

Katten zijn net chocolaatjes, het is moeilijk om het bij één te laten.