Je e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Reactie plaatsen

Reacties

Iris
4 maanden geleden

Wij hebben pas geleden voor het eerst gebruik gemaakt van de kattenoppas en hoe fijn was dat. Twee warme dames die komen kennismaken en ook nog eens met goede tips en adviezen komen. We hebben een onbezorgde vakantie gehad en de katten werden heel goed verzorgd. Tussendoor hadden we contact en af en toe een foto was heel fijn om te ontvangen. Bij thuiskomst was alles goed verzorgd en achter gelaten. Echt een aanrader als je een goede oplossing wilt!!

Nynke
4 maanden geleden

Al jaren vraag ik Tilda en Debby om op mijn harige baby's te passen tijdens vakanties. Hun expertise en liefde voor dieren maakt dat ik met een goed gevoel op reis kan. Ze houden goed contact met mij en ik krijg regelmatig filmpjes en foto's (en ik heb ze allemaal nog bewaard!)
Echt een aanrader!

wendy
5 maanden geleden

Afgelopen zomervakantie kregen we een telefoontje van Tilda dat het niet goed ging met Truusje. En terwijl wij in Duitsland zaten, ging Tilda met Truusje naar de dierenarts en vervolgens door naar het dierenziekenhuis in Nieuwegein. Alles in goed overleg en (helaas natuurlijk noodzakelijk) duidelijkheid gevend wat hiervan de meerkosten zouden gaan worden. Nooit de menselijkheid uit het oog verliezend, samen jankend aan de telefoon bij het bericht dat het toch niet goed ging. We zijn eerder teruggekomen van vakantie. We hebben nog een paar maanden van Truusje mogen genieten, in de tussentijd bleef er af en toe app-contact om op de hoogte te blijven. Wij zouden naar India op vakantie gaan en Tilda wilde daarvoor toch nog even praten omdat we zover weg zaten hoe we dat met Truusje wilden gaan doen indien het niet goed zou gaan. Zover zou het niet komen, 6 weken geleden overleed Truusje en 3 weken later gingen wij voor 3 weken naar India op vakantie, Frits in z'n upje achterlatend. Frits heeft zich alle aandacht die hij nu alleen kreeg opgezogen en door de foto's en filmpjes zagen we hoe gelukkig in knuffelig hij was. Dat deed ons goed, we hoefden ons geen zorgen te maken dat hij zich alleen voelde. We hebben onze katten (en nu nog kat) al sinds het begin dat ze begonnen met veel vertrouwen bij ze achtergelaten, wetend dat mocht het verkeerd gaan, ze een uitstekend vangnet zijn.

Thea
5 maanden geleden

Al jaren komen Tilda en Debby bij mij voor verzorging van mijn katten als ik niet aanwezig ben. Nu is alleen Yumyum er nog en met haar 15 jaar is ze niet de jongste meer.
Tilda en Debby gaan zo liefdevol met haar om! Ze monitoren haar (eet) gedrag, geven noodzakelijke supplementen en knuffelen erop los, waar ik dan weer een fotootje van krijg. Zo fijn!
Er is contact over hoe het met haar gaat en mocht het nodig zijn gaan ze met haar naar de dierenarts.
Het zijn echte professionals met een liefde voor katten en de katten houden van hun.
Ik kan mij geen betere verzorging voorstellen tijdens mijn afwezigheid.
Tilda en Debby, ontzettend bedankt voor de jarenlange verzorging!
Groetjes Thea en een kopje van Yumyum❤️

Louise Badenhorst
6 maanden geleden

My Husband and I are very grateful to Tilda for the support that she has given us thus far.

Kattenoppas was recommended to me by my local vet, I was apprehensive at first but Tilda was extremely professional, she scheduled a time with me and we discussed the process and all the requirements. I was very happy with engagement from the outset.

From moving to Netherlands in 2021 and having to travel back and forth between our home country and Netherlands. Tilda looked after our precious Cat Baby for a month while we were waiting for documentation. She went above and beyond when the thermostat broke and needed replacing she was there to make sure that it was working well for our little Cat Baby, so that she was comfortable. Words honestly cant not express the relief I felt to know that someone was there to look put for her and give her the attention and love that she needed after being stuck in Kenya then traveling to a new country.

And then on all the other occasions when we have had to travel since then for work and other, she has always been available to accommodate our little fur baby. With the wealth of knowledge and expertise that Tilda has, I always feel that Im leaving my fur baby in the best of hands.

I'm always grateful for the beautiful pictures and updates that I get from Tilda when she is with Cat Baby. It really does put my mind at rest to know that all is well and that I can be confident that if something did happen that it would be resolved with the knowledge and expertise that I myself don't have.

Tilda - Thank you for loving our cat baby as much as we do and teaching us about cats :)

Love of love Greg, Lu and a meow from Cat Baby.....

Johan&Daphne
6 maanden geleden

Al meer dan 8 jaar zorgen Tilda en Debby voor onze poezenkids en hoe!!
Zoals gelukkig vele met ons delen zijn onze dieren onze kinderen en alleen het beste is goed genoeg.
Voor ons is het allerbelangrijkste dat wij volop kunnen vertrouwen op diegene die voor onze poezenkids zorgen wanneer wij op vakantie zijn. Tilda en Debby hebben heel veel verstand van dieren, ze kijken echt naar je dier en weten daardoor feilloos wat er in je dier omgaat en hoe hij zich voelt. De liefde en aandacht die ze geven is geweldig!
Wij zijn nog steeds zo ontzettend blij met deze toppers, zij zorgen ervoor dat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan, heerlijk de foto’s en filmpjes voorbij ziet komen en toch helemaal zen bent omdat je je geen zorgen hoeft te maken over je dieren omdat ze in hele goede handen zijn.
Tilda en Debby, nogmaals bedankt voor jullie jarenlange topzorg!
En een extra dikke kus van Jiminy en Teddy♥️

Mieke
6 maanden geleden

Nu al zo een 6 jaar genieten mij katten en ik van de goede oppas kwaliteiten van Tilda en Debby. Met een gerust hart kan ik mijn katten thuislaten als ik op vakantie ga of er eventjes tussenuit. Dagelijks een foto en berichtje, flexibel en duidelijke tijdige communicatie maakt het vertrouwen compleet. Ik hoop nog vele jaren van jullie diensten en liefdevolle zorg mee te mogen maken. Super dank weer als altijd!

Yvonne
6 maanden geleden

Wij zijn superblij dat Debby&Tilda konden oppassen tijdens onze vakantie. Ze zijn deskundig, zeer ervaren en onze ragdolls hadden gelijk een goede klik met hen. Het voelde vertrouwd en de foto's en filmpjes via whatsapp waren heel leuk om te ontvangen. Echt een aanrader!

Rowan
10 maanden geleden

Dit jaar is onze poes vertroeteld door deze fantastische dames en we hebben echt het geluk gehad om zulke geweldige kattenoppassers te vinden. Zij hebben een ongeëvenaarde passie voor dieren, en dat merk je in alles wat ze doen. Hun enthousiasme, kennis en zorgzaamheid stellen ons altijd gerust wanneer we even weg moeten.

Heel erg bedankt en tot snel!

Manon
een jaar geleden

Al een paar jaar wordt er op onze jongens gepast door Debby & Tilda en we hadden het niet beter kunnen treffen.
Lieve zorgzame dames die door hun passie, enthousiasme en liefde (+ kennis) voor dieren ervoor zorgen dat jij met een gerust gevoel weg kunt gaan.
Van elk bezoek moment ontvang je foto's gecombineerd met filmpjes van de 'thuisblijvers' waardoor ze toch soort van bij je zijn.
Bij thuiskomst ligt er altijd een kattenbelletje klaar met een klein verslagje van hoe het is verlopen, ondanks het dagelijkse contact is dat kattenbelletje een leuk extraatje.
Naast de oppasservice heb ik ook al een paar keer dankbaar gebruik gemaakt van hun kennis en om advies gevraagd voor het een en ander.
Eigenlijk is niets te gek en alles is bespreekbaar.

Dank jullie wel voor de goede zorgen die geweest zijn maar ook voor die nog gaan komen💐

Marijke Kroon
een jaar geleden

Wat een geweldige oppas dames zijn Tilda & Debby.
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de voorgaande reacties. Onze katten Borre & Sumo zijn al zo gewend
aan jullie als oppas. De foto’s en video’s stellen ons altijd weer gerust. Jullie zijn inderdaad heel communicatief en flexibel. De persoonlijke kattenbelletjes bij terugkomst
zijn ook bijzonder. Hoop nog heel lang van jullie zorgen
gebruik te maken.

Esther en Marco
een jaar geleden

Wij zijn enorm blij met de goede zorgen die Tilda en Debby al zeker 10 jaar dragen voor onze dieren als wij er even niet zijn. Momenteel 5 katten, maar soms ook kittens, en een bejaarde kat maar vroeger ook onze fretten verzorging. Voor een dagje of zelfs als we langer weg willen op een vakantie kunnen we altijd op ze rekenen. Zo fijn betrouwbare, liefdevolle oppas te hebben voor onze dieren! Altijd weer een berichtje ook al zijn we maar even weg, Super!
Dank jullie wel Tilda en Debby

James
een jaar geleden

It was the first time that we have left our cat in the care of a cat sitter and it has been a really great experience.

From our first meeting with the 2 ladies Tilda and Debby it was clear how passionate they are about cats. During our trip we loved the little updates and pictures about how he was doing.

He was in great shape when we returned home, staying in his home environment has been good for him.

Would absolutely recommend Kattenoppas Almere

Thanks ladies

Krista
een jaar geleden

Deze 2 dames zijn regelrechte engeltjes! Ze verzorgen met veel liefde onze poes Onyx. Met een gerust hart kunnen we haar veilig thuis houden en wordt er heel goed voor haar gezorgd. Je wordt fantastisch goed op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes, waar je elke dag naar uitkijkt. Beide dames zijn ook enorm attent en lief voor de baasjes. Wij zijn enorm blij met Kattenoppas Almere!!

Els en Tien
een jaar geleden

Hoi Tilda en Debby,
Al jaren passen jullie op onze katten maar nog nooit hebben wij een review achtergelaten. Eigenlijk heel apart want we zijn erg tevreden, dus hier komt hij:

Deze dames hebben een ongekende liefde voor katten, dat in combinatie met een groot wederzijds respect en vertrouwen maakt ze onze ideale kattenoppas. Hun kennis is groot, ze luisteren naar onze wensen en zijn erg sterk in hun communicatie en dit geeft ons een goed gevoel! Wij laten onze katten: Olle en Joop met een vertrouwd gevoel bij hun achter en kunnen daarom extra genieten van onze vakanties.
Bedankt voor al die jaren goede zorg.
Els en Tien

Pim en Sylvia
2 jaar geleden

Kattenoppas Almere beveel ik aan! Ja, ze verstaan hun vak en de liefde voor katten/dieren is heel duidelijk, maar wat wij ook ervaarden was hun open communicatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Tijdens onze vakantie moesten er onverwachts dingen geregeld worden en na overleg met Tilda en Debby hebben zij dit zeer professioneel op zich genomen. Onze dank is groot.

Valerie en Ben
2 jaar geleden

Al jaren zijn wij klant bij Kattenoppas Almere, de poezendames noemen wij ze en al jaren zijn we erg tevreden hoe zij voor onze Simba, Sjakie en Sjors zorgen. Regelmatig updates, foto's en filmpjes, geweldig.
Toen werd Sjakie ziek, alles moest anders, speciaal voer en medicatie en over 10 dagen zouden wij op vakantie gaan, wij hadden grote paniek. Wij de poezendames gebeld om eigenlijk onze vakantie te annuleren want we wilden Sjakie niet alleen thuis achter laten, maar na overleg met de dames en kijken naar alle opties en mogelijkheden waren wij overtuigd dat zij voor onze zieke kerel konden zorgen. Ze kwamen 3 keer per dag aan huis en we kregen elke keer een update over alles wat er gebeurde en zij hebben ons geweldig op de hoogte gehouden. Wij waren al enthousiast maar nu zijn we fan. Met Sjakie gaat het geweldig, mede dankzij Tilda en Debby.

Asmita Bote
3 jaar geleden

Vanwege Debbie kunnen wij zorgeloos op vakantie gaan. Ze doet alles dat nodig is voor onze Phoebe, maar ook heeft ze veel liefde voor haar. Ze handelt haar als haar baby, en dat geeft onze veel vertrouwen.

Yvonne
3 jaar geleden

Wat een geweldige katten oppas! Met een gerust hart kan je op vakantie.
Onze Main Coons zijn dol op Debby.
Fijn dat je om de dag foto’s en filmpjes krijgt.
Voor ons niemand anders meer!
Jullie zijn kanjers!!! Hartstikke bedankt.
Groetjes Yvonne en de rest en twee poten van onze pluizenbollen. .

Simone van den Berg
3 jaar geleden

Mijn katten Humphrey en Buffy zijn niet perse de makkelijkste (ok, Humphrey wel, maar Buffy niet) katten om voor te zorgen, maar ik weet met 100% zekerheid dat het goed met ze gaat als Debby en Tilda voor ze zorgen. Het is fijn dat je tijdens de vakantie via filmpjes en foto's op de hoogte wordt gehouden.

Ik kan niet meer zonder ze.. :) Bovendien hebben ze me ook al een aantal keer uit de brand geholpen bij ziekte van één van de katten. Het zijn toppers!

Poes: Duffy
Volledig kunnen genieten.
Periode: Februari 2020
Tilda en Debby hebben tijdens onze vakantie de medicatie toegediend bij Duffy. Vanaf het eerste gesprek hadden wij meteen het vertrouwen dat Duffy in goede handen zou zijn bij hen. Duffy kan wat eenkennig zijn, maar liet zich goed benaderen door Tilda en genoot van de knuffels, al deed ze wel haar best dit niet te laten merken want dat ging onze diva iets te ver :-)

Gedurende de vakantie werden wij op de hoogte gehouden dmv appjes met foto's of filmpjes van Duffy waar wij erg blij mee waren!!

Wij hebben volledig kunnen genieten van de vakantie doordat we wisten dat Duffy zeker haar medicatie zou krijgen.

Katten Oppas Almere is echt een aanrader, wij willen niet meer anders!!!

Nogmaals heel veel dank voor alles Tilda en Debby.

 

Konijn: Joris
Oprecht blij!
Periode november 2019
Met een bejaard konijn van 12,5 jaar vergt het meer zorg en aandacht dan toen Joris nog jong was ;

het dagelijks toedienen van medicatie,het vaker verschonen van het hok en ja,zelfs het konijn af en toe in een badje doen,omdat hij zichzelf door zijn hoge leeftijd toch wat moeilijker schoon kan houden,zijn van groot belang! Tijdens een bezoek aan de dierenarts, uitte ik dan ook mijn zorgen bij hen over hoe deze verzorging nu toch door kon gaan als wij op vakantie waren. Zij tipten mij toen over de Oppascentrale van Tilda en Debby en ik besloot snel contact te zoeken.

Bij het eerste gesprek met hen voelde ik al de opluchting bij mijzelf : Joris zou het aan niets gaan ontbreken en dat was voor mij van groot belang!

Gedurende twee weken zouden Tilda en Debby iedere ochtend Joris bezoeken en verzorgen.Mijn moeder,die bij ons in huis kwam,zou alleen Joris zijn eten en drinken verzorgen en hem van de nodige knuffels voorzien.

Het liep perfect! Met filmpjes en foto’s die Tilda en Debby mij stuurden van Joris en ik vond al snel de (vakantie) rust.

Echter,na 5 dagen kwam mijn moeder ten val en kwam zeer ongelukkig terecht…..Zij heeft om hulp kunnen roepen toen Tilda en Debby voor Joris kwamen en die hebben onmiddellijk 112 gebeld. Tilda is zelfs mee gegaan met de ambulance en heeft mijn moeder geen moment alleen gelaten totdat er familie gearriveerd was in het ziekenhuis. Debby heeft ondertussen de zorg voor de andere te bezoeken dieren op zich genomen.Wat een geweldig team samen,alles ging door!

En dan ben je op vakantie en heel ver weg en kun je alleen maar intens dankbaar zijn dat deze dames zo liefdevol de zorg op zich nemen voor zowel de dieren als de mensen er omheen! Mijn moeder mocht dezelfde dag nog het ziekenhuis verlaten en keerde terug naar haar eigen huis.Tilda en Debby hebben toen voor de rest van onze vakantie de volledige zorg voor Joris op zich genomen.Fantastisch!

Ik ben oprecht heel blij jullie ontmoet te hebben.Ik voel in alles jullie liefde, aandacht en betrokkenheid en dat geeft mij veel rust als ik er niet ben.

Bij thuiskomst trof ik een tevreden en relaxed konijn aan , die er goed uitzag en in een lekker schoon hok zat!

Over een paar weekjes gaan jullie weer voor Joris zorgen en ook voor volgend jaar zomer ga ik zeker weer een beroep doen op jullie!

 

Katten: Mango en Faya
Geen betere oppas
Periode mei/juni 2019
Ook deze vakantie waren onze twee katten weer in de liefdevolle en professionele handen van de Wensoppas. Onze twee Burmezen, Faya en Mango, zijn gek op Tilda en Debby en dan met name Tilda die het meeste oppast. Mango kan wat eenkennig zijn, maar hij overlaadt Tilda met kopjes en knuffels. Dat de Wensoppas tevens steun en toeverlaat is in moeilijke tijden hebben wij ervaren met onze oudste kat Funny. Zij had al jaren problemen met haar darmen en tijdens onze vakantie vorig jaar augustus kreeg zij acuut nierfalen. Terugkomen van vakantie was geen optie, dat zou het lijden van Funny alleen maar hebben verlengt. Tilda en Debby hebben Funny daarom, na overleg met ons, bij de dierenarts laten inslapen. Hun betrokkenheid en oprechte verdriet over haar sterven hebben ons geraakt. Wij kunnen ons daarom, al 4 jaar lang, geen betere oppas voor ons twee kattenkindjes indenken.

Kat:  Kiwi, Peer en Appel
Alweer geboekt
Periode: juni 2019
Het was erg fijn om een lang weekend weg te kunnen gaan. Onze katten zijn echte mensenkatten en dus was het een uitkomst dat de dames  twee keer per dag langskwamen om bij ze te zijn. Wij kregen van elk bezoek ook een whatsapp en daardoor zagen we dat ze lekker in zijn vel zaten.Voor de kerstvakantie hebben we de dames van de kattenoppas alweer geboekt, maar nu voor een langere vakantie

Kat:  Jip en konijn: Jopie
Een dikke aanrader
Periode: mei 2019
We zijn heel blij met de goede verzorging van onze kat en konijn. Wij hebben een fijne vakantie gehad omdat we ons geen zorgen hebben hoeven maken over de dieren, want die waren in goede handen bij Tilda en Debby. De dames zijn een dikke aanrader. Dank voor de goede zorgen.

Kat: David en Bowie
Heel goed bevallen
Periode: april 2019
We hebben 15 dagen gebruik gemaakt van Kattenoppas Almere en dat is heel goed bevallen. We kregen regelmatig foto’s en filmpjes van onze katten per whatsapp. Ook zijn ze erg oplettend als ze iets niet vertrouwen met de katten of met het huis. Erg fijn gevoel dat het goed geregeld is voor onze katten als we even niet thuis zijn. Tilda en Debby zijn echte toppers en grote kattenliefhebbers.


Kat:  Vlinder

Mijn poezenkind
Periode: maart 2019
Ik vond het ontzettend spannend om de zorgen voor mijn poezenkind uit te besteden. Vlinder heeft suikerziekte en daarom durf ik niet op vakantie te gaan, maar nu heb ik deze dames gevonden en ben ik en vlinder hartstikke blij. Direct bij de intake wist ik al dat dit goed ging komen en dat ze goed voor vlinder zouden gaan zorgen en ook haar zouden voorzien van de insuline 2x per dag op het vaste tijdstip. Ik heb mijn volgende vakantie al geregeld en Tilda en Debby zijn al geboekt.


Kat: Karel
Prettig en Vertrouwd
Periode: januari 2019
Deze meiden zijn echt fantastisch. Ik had een mail gestuurd en ze reageren meteen. Bij de kennismaking wordt alles besproken en dat gevoel wat ze je dan al geven dat is zo prettig en vertrouwd. De klik is er meteen. We kregen de hele vakantie door leuke foto’s en filmpjes en daar keken we ook echt naar uit. Wij hebben een super vakantie door hun gehad en de katten hebben heerlijk van alle aandacht en knuffels genoten. Tot de volgende keer weer dames bedankt.


Katten: Wilm en Oopie
Een echte aanrader!!
Periode: december 2018
De dames hebben 28 dagen op onze katten gepast en wij zijn zeer tevreden. Onze katten zijn echt fan van ze en wat zo heerlijk was de vlotte communicatie en we werden goed op de hoogte gehouden dmv berichtjes, foto’s en filmpjes. De dames zijn een echte aanrader als kattenoppas.

Katten:Yegor and Dobry
The best catnanny!
Periode: december 2018
We are from Russia and we are very pleased to have found Debby and Tilda. They took care of our cats when we visited our family during the holidays. We liked that they sent text and photo’s so we could see how our sweethearts were doing. We can really recommend the care of these ladies and they are the best catnanny. Thank you girls and until next time.   


Kat: Muffin
Liefdevolle zorgen.
Periode: augustus 2018
Lieve Tilda en Debby,
Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen voor Muffin. Zoals jullie weten hebben wij lang getwijfeld of we wel op vakantie konden gaan aangezien onze Muffin 2x per dag een tabletje moest hebben en ook een moeilijke drinker is, maar bij de kennismaking waren onze twijfels al snel weg. Tijdens onze vakantie hebben jullie ons goed op de hoogte gehouden en vooral de foto van Muffin, drinkend in de tuin heeft ons erg goed gedaan. Bij de volgende (langere) vakantie vertrouwen we met een gerust hart Muffin toe aan jullie goede liefdevolle zorgen.


Katten: Snoopy en Kenny
Een hele zorg minder!
Periode: september 2018
Ik ben echt blij met jullie! Alweer de katten oppas vlekkeloos verlopen.  Dat is altijd een hele zorg minder. Ik zou nooit op vakantie kunnen gaan als dat niet heel goed geregeld is. Nogmaals bedankt namens mij, Snoopy van de poepie en Clown kat Kenny.

Katten: Lara, Lindsey, Diesel, Mercedes en Pien
Betrouwbaar, secuur en soepel.
Periode: juni 2018
Beste Tilda en Debby,  wat is het toch super hoe jullie onze kleine tijgers verzorgen, onze 5 tijgertjes genieten enorm als jullie ze weer verwennen en verzorgen.

Het is geweldig om te weten dat je poezen het goed hebben en perfect worden verzorgd,  de berichtjes die jullie sturen zijn fantastisch en een extra bevestiging dat het goed gaat met de tijgers thuis. Graag willen wij jullie dan ook bedanken voor jullie service en inzet voor onze tijgers en jullie namens de tijgers bedanken.

Mochten er mensen oppas zoeken voor hun dieren of dier, dan zijn ze bij jullie op het goede adres in 1 woord perfect, betrouwbaar, secuur en soepel zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik aan jullie inzet denk.Heel erg bedankt en tot volgende keer.


Katten: Jynx en Mishka
Super! Periode:
februari 2018
Ontzettend lieve mensen met een groot hart voor dieren. Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden d.m.v. filmpjes en foto's. Jynx en Mishka  waren in goede handen en daardoor konden wij zorgeloos weg! Tot de volgende keer! In 1 woord perfect, betrouwbaar, secuur en soepel.


Vogels: Marley en Pukkie
Fantastisch werk!
Periode: oktober 2017
We willen even laten weten dat jullie  fantastisch werk hebben gedaan voor onze vogels toen wij op vakantie waren. Jullie vonden de Boliviaanse Bastards leuk en zij  vinden jullie ook geweldig. Nogmaals  bedankt en een aanrader voor iedereen die een oppas zoekt in de buurt van Almere

Katten: Nala en Django
Wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben!
Periode: september 2017
Lieve Tilda en Debby, wij zijn enorm blij dat we jullie gevonden hebben! Enorm bedankt voor de goede zorgen van Nala en Django. Als ze je bij  thuiskomst aankijken met een blik van: "Huh? Wat komen jullie hier doen?" dan weet je dat ze het naar hun zin hebben gehad! Gelukkig volgde later  wel de knuffels en kopjes. De vele foto's en filmpjes hebben ons goed gegaan en de rust gegeven om volop te genieten van onze vakantie. Wij raden  jullie bij iedereen aan! Nogmaals bedankt en een kopje van Django en buikrol van Nala!

Poezen: Zumba en Zlatan
DE POEZENMOEDERS!
Periode: augustus 2017
Wat een fantastische oppassers!!! Mijn 2 Perzen die  ik beschouw als dochters zijn zo goed verzorgt tijdens mijn afwezigheid. Echt ik wil nooit meer anders!

Katten: Nemo, Plukkie en Milo
Zonder zorgen op vakantie.
Periode: augustus 2017
Was even bang dat plukkie me vergeten was na 10dgn verzorging van de onwijs lieve en leuke dames van Wens  Kattenoppas! Wat een aanrader zijn de meiden!!! Zonder  zorgen op.vakantie en elke dag fotos en filmpjes! En zelfs toen we vertraging hadden en vroegen of ze een keer extra wilden gaan kijken kon Dit!!! Meiden bedankt.


Katten: Mix, Memphis en Murphy
Katten waren enorm rustig toen we thuis kwamen dus dat zegt al genoeg.
Periode: augustus 2017
We hebben voor t eerst gebruik gemaakt van Wens Kattenoppas voor een weekje. Ik kan zeggen dat ik er zo'n goed gevoel bij had dat ik relax weg ben gegaan zonder zorgen over mijn 3 kanjers. De bijna dagelijkse foto's en video's waren super. Katten waren enorm rustig  toen we thuis kwamen dus dat zegt al genoeg. Jullie zijn kanjers  meiden. Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen. TOP. 

Kat: Kwibus
Liefde voor dieren die dit ‘werk’ tot een levensvervulling hebben gemaakt.
Periode: augustus 2017
Wij zijn zeer tevreden met Tilda en Debby. Hebben dit jaar voor het eerst met hen kennis gemaakt. Via deze site kwam ik via de mail in contact en ze  mailde direct terug en kwamen alle afspraken die ze aangaven na. Aardige mensen die met liefde voor dieren dit ‘werk’ tot een levensvervulling  hebben gemaakt denk ik. Terwijl wij op vakantie waren, kregen we regelmatig foto’s en filmpjes te zien van onze kat. Na onze vakantie was alles  netjes in huis en geen nare luchtjes. De sleutels werden netjes ingeleverd op een samen gekozen moment. Kortom: Wij hebben een zeer goede  ervaring met deze mensen. Wij hebben met een gerust hart op vakantie kunnen gaan door hen.


Katten: Manu, Mey, Zoë en Eva
Periode: juli 2017
Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad
Lieve Tilda en Debby, Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer lekkere vakantie gehad, zonder ons zorgen te hoeven  maken over onze lieve kindjes. Dankzij jullie goede  verzorging, en wat heerlijk als we thuiskomen het huis verzorgt is. Jullie zijn TOPPERS. Grote dank namens Manu, Mey, Zoë, Eva, Niki en mijzelf Peter


Kat: Tysha
Ze heeft ons totaal niet gemist.
Periode: april 2017
Mijn Tysha was net 2 weken bij ons toen de  dames op haar kwamen passen. Ze was toen 9  weken oud. Bij terugkomst het gevoel of ze  ons totaal niet had gemist. Net weer enige  dagen weg geweest en wederom een zeer  relexte kat bij thuiskomst.  Dames bedankt.

Katten: Athene en Pietje
We vonden het best spannend.
Periode: april 2017
Lieve Tilda en Debby,Afgelopen week hebben jullie voor het eerst op onze poezenmeisjes gepast.  We vonden het best spannend maar na de eerste kennismaking hebben jullie  al onze twijfels weggenomen. We hebben een heerlijke week gehad en zijn  door jullie goed op de hoogte gehouden (met foto's en al) van het wel en  wee van de poezels. Wij hadden geen zorgen over de poezen, ze waren bij  jullie meer dan in goede handen. Dank je wel voor alles en graag tot een  volgende keer! Dikke knuffels van ons

Katten: Ido en Hendrik

Wat doen we met de katten?
Periode: december 2016
Elk jaar rond vakantietijd komt de nieuwe vraag: wat doen we met de katten? Vele jaren zorgden familie, vrienden of buren voor de katten, maar ineens ontstond afgelopen jaar een probleem dat we op vakantie wilde maar eigenlijk geen charmante oplossing hadden. Op onze oude en vertrouwde oppassen konden door een samenloop van omstandigheden geen beroep doen. Wat te doen? Een pension wilden we de oude poezen niet aandoen.

Via het internet, op zoek naar een oplossing, vonden we wensoppas-almere. Het voelde een beetje vreemd om professionele oppas in huis te halen voor de huisdieren. Na de intake met Debby en Tilda, was dit gevoel omgeslagen en na de eerste vakantie, waarbij zij voor onze katten zorgden al helemaal!

Debby en Tilda hebben een groot hart voor dieren, dat is te merken aan omgang met onze katten. De katten krijgen alle aandacht en zorg tijdens onze afwezigheid. Niet alleen het noodzakelijk voer maar ook een aai over de bol. Onze katten zijn uiterst relaxed wanneer wij terugkomen.

Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van wensoppas-almere. We kunnen het iedereen aanraden. De organisatie verloop uiterst soepel, professioneel en efficiënt. Bovendien is de communicatie tijdens de vakantie zeer goed.

Het is heerlijk op vakantie gaan wanneer je zeker weet dat je dieren in goede handen zijn: een hele zorg minder!

Katten: Kenzie en Hailey
Betrouwbaar en zorgzaam
Periode: augustus 2016
We hadden op zeer korte termijn een oppas nodig voor onze twee katjes. We waren daarom enorm blij dat Wens Oppas Almere nog plek had in deze drukke periode. Tilda en Debby kwamen van tevoren even kennis maken en onze twee katjes die normaal gesproken enorm schuw zijn naar nieuwe mensen kwamen meteen op hun af, dit gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Tijdens de vakantie kregen we via whatsapp ook foto's opgestuurd zodat we konden zien dat de katjes niks ontbraken.We zijn twee weken zorgeloos op vakantie geweest dankzij de goede zorgen van Wens Oppas Almere. Enorm bedankt en absolute aanrader!


Kat: Yup
Zorgzaam
Periode: februari 2016
Ik ben zeer tevreden over de dienst van Tilda en Debby, Wens Oppas, betrouwbaar en zorgzaam. Zeker omdat Ik een oudere kat heb van 19jr en aan medicatie. In de vakantie foto’s ontvangen via de app, erg leuk. Bij thuiskomst alles netjes en Yup was erg tevreden. Volgende vakantie zeker weer gebruik maken van haar dienst.


Katten: Fred en Baloe - Konijn: Wimpie
Dus tot volgend jaar!
Periode: juni 2015
Ik heb voor het eerst van de diensten van Wens Oppas Almere gebruik gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het in het begin eng vond om een “vreemde” in mijn huis te laten terwijl ik op vakantie ging. Maar deze onrust bleek totaal niet op zijn plaats. Wens Oppas is betrouwbaar en behulpzaam.

De katten en het konijn zien er tevreden en verzorgd uit. Niet alleen de dieren zien er tevreden uit maar het huis laat geen sporen achter van wat je normaal aantreft na een paar dagen van huis te zijn. Kortom: ons geluk kan niet op aangezien wij langer op vakantie kunnen dan ooit tevoren. Dus tot volgende jaar!

 

Kat: Puck
Suikerziekte
Periode: februari 2015
Onlangs is bij onze lieve poes Puck suikerziekte geconstateerd. Puck ging eerst naar het dierenpension, maar dat is helaas niet meer mogelijk. Doordat zij nu meer zorg nodig heeft dan normaal zijn wij op zoek gegaan naar een professionele kattenoppas.

De zorg voor Puck neemt natuurlijk enige verantwoordelijkheid met zich mee, want Puck moet twee keer per dag op vaste tijden worden ingespoten met insuline.

Debby en Tilda stelden ons gelijk op ons gemak dat de zorg helemaal goed zou komen en gaven ons ook dat vertrouwen. Puck is inmiddels erg gewend aan de dames en bij thuiskomst ziet ze er tevreden en goed verzorgd uit. Je merkt dat de dames met veel liefde voor Puck zorgen. Met een gerust hart kunnen wij nu op vakantie gaan en de zorg aan hun overdragen. Dat is ons veel waard.


Katten: Saartje, Dexter en Jip
Rustige stemming
Periode: december 2014
December 2014 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met de diensten van Kattenoppas – Wens Oppas Almere, en dat is zeer goed bevallen. We zijn de trotse eigenaren van 3 lieve katten (2 heren en 1 dame) en het is heerlijk om ze niet meer te hoeven slepen naar een kattenpension.

We kwamen thuis van vakantie en er heerste een heerlijke rustige stemming. Onze lieve dieren hadden voldoende aandacht en knuffels gehad en op tijd hun natje en droogje gekregen.Eén van onze katten heeft een allergie en heeft daarom wat extra aandacht nodig, het is erg fijn om te weten dat Wens Oppas Almere echt zorg en aandacht aan ze besteedt. Wat ons betreft passen ze de volgende keer weer op onze viervoeters als we op vakantie gaan. Echt heel fijn zo'n kattenoppas in Almere.


Katten: Tony en Lisa
Erg tevreden
Periode: september 2014
Hierbij willen we even een berichtje sturen i.v.m. het oppassen op onze twee poezen. Wij zijn twee weken op vakantie gegaan en hebben de zorg voor de twee poezen aan jullie overgelaten. We moeten zeggen dat we heel erg tevreden zijn hoe jullie dat hebben gedaan. Tijdens onze vakantie kregen we af en toe een berichtje van jullie hoe het ging en bij thuiskomst stond er een kaartje als welkom thuis met daarin het "laatste nieuws over de poezen. Dus we kunnen alleen maar zeggen het was prima. Voor een volgende vakantie maken we weer graag gebruik van jullie goede zorg.


Dieren: 7 vogels en 2 konijnen
Goede verzorging
Periode: augustus 2014
Voor ons is het lastig om goede verzorging voor onze huisdieren (7 vogels binnen en 2 konijnen buiten) te vinden als wij een weekend/een lang weekend weg zijn. Wensoppas biedt hierin DE oplossing. Er wordt goed voor onze huisdieren gezorgd en ze worden lekker geknuffeld. Als we thuis komen zien onze huisdieren er nog steeds tip top uit en hebben ons naar ons idee niet eens gemist.
Wij stellen het erg op prijs dat wij bij thuiskomst een kort verslag vinden hoe het gegaan is. Wij zijn dan ook heel blij met jullie en ga vooral zo door!

Dieren: Toos, Wiske en de cavia’s
Blij met WensOppas!
Periode: juni 2014
Onze kater Toos had suikerziekte. Daardoor moest hij twee keer per dag insuline ingespoten krijgen. Maar wie vertrouw je dat toe tijdens vakanties? Via internet kwamen we bij WensOppas terecht. Het eerste gesprek met de dames liet een zeer prettige indruk na. Ze kwamen enthousiast en gezellig over en leken een groot hart voor dieren te hebben. Die prettige indruk hebben ze meer dan waar gemaakt. Ze hebben een aantal jaren supergoed voor onze poezen en onze cavia's (de mannen ;-)) gezorgd. We werden op de hoogte gehouden van het wel en wee thuis door berichtjes en foto's. We werden zelfs een keer heel attent op de hoogte gebracht van opvallende post. Kortom: er werd gewoon heel goed gezorgd voor onze beestjes en dus ook voor ons. We kwamen altijd thuis in een verzorgd huis met tevreden dieren. Wij zijn zeer tevreden over WensOppas en de service en zorg die de dames bieden!

Katten: Flipje, Ollie en Jaap
Onze kinderen
Periode: maart 2013
Wij zijn gek op onze drie katten en houden van ze als eigen kinderen. Daarnaast zijn we allebei ook gek op reizen en willen zo veel mogelijk van de wereld ontdekken. Deze twee passies gaan vaak niet samen want elke reis was het weer de vraag ‘wie gaat er op de katten passen’? Daarnaast was het altijd spannend of het huis niet één grote puinhoop was als we terugkwamen, of de bakken wel goed verzorgd waren en of de diertjes niet volledig in de stress zaten.

Nadat we elke keer buren hadden gevraagd, wilden we tijdens het voorjaar van 2013 een betere oplossing en zijn gaan zoeken op internet. Al snel kwamen we bij wensoppas uit. Tijdens het kennismakingsgesprek met Tilda en Debby klikte het meteen en voelden wij ons vertrouwd genoeg onze sleutel te geven en onze beesten een weekje in hun zorg te laten.
Gelukkig hebben we dit gedaan want elke keer als we thuiskomen zijn de bakken netjes, de beesten rustig en zijn zelfs alle ongelukjes opgeruimd. Nu passen ze elke vakantie op! Ook krijgen we netjes berichten tijdens onze vakanties hoe het met de katten gaat. Ik kan Wensoppas iedereen aanraden en wij zijn heel blij met de service!

 

Mensen zijn er om te hebben, aan iedere kat behoort een mens,
alleen dat hebben ze nog niet door.