Wie zijn wij?

Tilda

Debby

Wij zijn Tilda en Debby, twee enthousiaste dames met een hele grote liefde voor dieren. Al geruime tijd zorgden we voor de katten, vogels en kleine knaagdieren bij ons in de buurt en met de vragen/aanvragen die wij kregen besloten we iets te doen: omzetten naar een professioneel bedrijf en een droom te volgen. Onze kattenoppas aan huis in Almere is officieel begonnen in 2013.


Zelf hebben wij 5 prachtige huisdieren waar wij dagelijks van mogen genieten. Graag stellen wij ze aan u voor:

Gijs

Een kerel van 7 jaar met lekker veel karakter, een echte lieverd en een grote boef. Hij is dol op knuffels en kan een echte verleider zijn. Spelen is zijn hobby, vooral met broer Joep of Olly.  Hij geniet van elk moment.

Joep

Onze grote Joep, broer van Gijs en ook 7 jaar. Joep is een echte lieverd en doet geen vlieg kwaad. Hij bepaalt zelf wanneer hij geaaid wil worden en dat vindt hij geweldig. Joep heeft al van kitten af aan een voedselallergie. Hij krijgt alleen speciale brokken waar hij het fantastisch op doet.

Pomme

De enige dame, die weet wat ze wil en haar mannetje staat tussen al de mannen. Geboren op 6 september 2020 en ontdekt de wereld waar ze intens van geniet, samen met haar broertje Beertje.

Beertje

Vormt samen met zus Pomme een echt team en samen gaan ze op ontdekkingstocht. Beertje is niet zo snel bang en ligt dan ook graag bij Bouly. Een lieverd met grote plannen.

Olly

Onze Olly (ook wel blij ei genoemd) is 10 jaar oud: hyper actief, erg lief, dol op zijn broer en dol op eten en koekjes. Hij vindt het fantastisch om te spelen (te werken) en actief te zijn. Hij is en blijft onvermoeibaar.

Honden komen wanneer ze worden geroepen, katten denken: bekijk het maar.