Wie zijn wij?

Tilda

Debby

Wij zijn Tilda en Debby, twee enthousiaste dames met een hele grote liefde voor dieren. Al geruime tijd zorgden we voor de katten, vogels en kleine knaagdieren bij ons in de buurt en met de vragen/aanvragen die wij kregen besloten we iets te doen: omzetten naar een professioneel bedrijf en een droom te volgen. Onze kattenoppas aan huis in Almere is officieel begonnen in 2013, onder de naam Wens Oppas Almere, maar sinds 2019 hebben wij onze naam veranderd in Kattenoppas Almere.


Zelf hebben wij 4 prachtige huisdieren waar wij dagelijks van mogen genieten. Graag stellen wij ze aan u voor:

Gijs

Een kerel van 4 jaar met lekker veel karakter, een echte lieverd en een grote boef. Hij is dol op knuffels en kan een echte verleider zijn. Spelen is zijn hobby, vooral met Joep of Olly.  Hij geniet van elk moment.

Joep

Onze Joep, broer van Gijs en ook 4 jaar. Joep is een echte goedzak en doet geen vlieg kwaad. Hij bepaalt zelf wanneer hij geaaid wil worden en dat vindt hij geweldig. Joep heeft al van kitten af aan een voedselallergie. Hij krijgt alleen speciale brokken waar hij het fantastisch op doet.

Bouly

Ons “schoothondje” Bouly is 11 jaar oud. Hij heeft 1 passie: DE BAL. Helaas moet hij het wat rustiger aandoen, want hij heeft last van artrose. Het is een prachtige hond en geniet van alle aandacht die hij krijgt.

Olly

Onze Olly (ook wel blij ei genoemd) is 8 jaar oud: hyper actief, erg lief, dol op zijn broer en dol op eten en koekjes. Hij vindt het fantastisch om te spelen (te werken) en actief te zijn. Hij is en blijft onvermoeibaar.