• 7 dagen per week bereikbaar
  • persoonlijke aandacht
  • complete zorg naar wens
  • geen stress voor dier en baas

Ons Kattenoppas hoofd boven water houden.

Gepubliceerd op 11 november 2020 om 17:20

Het is alweer november en 9 maanden geleden veranderde de wereld compleet, zo ook voor ons. De eerste maanden was het vooral onmacht, het niet snappen, denken dat het wel snel zou overgaan en ons Kattenoppas hoofd boven water zien te houden.
2020 zou ons jaar worden. In januari hadden we iedereen een mail gestuurd dat iedereen hun opties voor de zomervakantie kon doorgeven want vol is vol. Ook hadden we een aanname stop voor nieuwe klanten voor deze periode. Hoe anders is het verlopen.........

Nu zijn we 9 maanden verder en het Corona virus is nog er steeds en de situatie is (bijna) onveranderd of verergerd.

Toch ook weer niet helemaal, althans voor ons. We zitten zakelijk nog steeds in hetzelfde schuitje, voor de komende maanden is onze agenda (nog) zo goed als leeg en we moeten eerlijk toegeven dat wij het best zwaar hebben gehad met dit vooruitzicht, voornamelijk met onze emotie. Zo hard gewerkt en je ziet alles van het ene op het andere moment compleet verdwijnen, maar met veel trots kunnen we zeggen dat we nog bestaan en als het aan ons ligt zal dat ook zo blijven.

Maar wat is er dan voor ons veranderd en hoe? Na heel veel wikken en wegen hadden we toch besloten om begin september onze vakantie aan te houden. We moesten even afstand nemen, tot rust komen en op (emotionele) krachten komen. Dit is gelukt. We hebben onze positiviteit weer gevonden! (al moesten we wel even zoeken ;-).

We hebben de laatste maanden veel naar de huidige situatie gekeken en nagedacht. "Wetende" dat de wereld (voorlopig) wel zo blijft, willen en kunnen we niet de afwachtende houding aannemen, zo zitten wij niet in elkaar! Dus we zijn gaan kijken naar onze kennis, passie en vaardigheden, ook uit het verre verleden en die zijn we gaan omzetten naar iets nieuws. Vanaf nu hebben we een nieuw onderdeel: Advies en Begeleiding. De basis van Advies en Begeleiding is eigenlijk heel eenvoudig het heeft alles te maken met katten en hun baasjes, we geven tips, advies, begeleiding, denken mee en bieden een luisterend oor. Wij benaderen dit zoals wij het weten, voelen en met onze passie, uit het oogpunt van een ervaringsdeskundige. Interesse of nieuwsgierig? kijk snel op: Advies & Begeleiding

Wat doen we verder? We gaan natuurlijk door met onze kattenoppas, met onze blog: schrijven van leuke verhalen en delen van info. We hebben Pomme en Beertje, onze kittens die ons gezin zijn komen versterken en we zijn druk bezig met klussen in ons huis. Druk druk druk.

Het is heerlijk om bezig te zijn en nieuwe wegen te bewandelen, maar toch moeten we toegeven dat we de drukte van onze "oude weg", de kattenoppas wel missen en hopen we dat alles snel weer normaal wordt en we onze lieve oppasdieren weer zien.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
een jaar geleden

Lieve meiden, wij kunnen en willen jullie niet meer missen! Wat ontzettend goed dit nieuwe onderdeel, wij gaan het voor jullie promoten! Dikke kus en knuffel van Athene, Pietje en Shakira (En zeer wsch tussen kerst en oud en nieuw een stel kittens!🥰

Gerda Wassink
een jaar geleden

Tyshja ( en ik) kunnen jullie niet missen. Het is
vakantie voor haar als wij wef zijn en jullie komen. Ik ga zeker jullie nieuw e onderdeel lezen.! Gr Gerda en een knuf van Tyshja

Ans
een jaar geleden

Lieve stoere meiden.
Wat een oprechte maar ook eerlijke blog. Natuurlijk is positief blijven belangrijk. Maar het is gewoon ......nou je weet wel.
Maar zodra er weer de gelegenheid is zijn jullie enorm welkom.
Succes en hou vol!

Mariska
een jaar geleden

Lieve meiden, wat een goed initiatief en goed dat jullie niet stilzitten. Ga zo door
🤩😘

Inge
een jaar geleden

SUPER dat jullie zo lekker bezig zijn!!!
Hopen dat we snel weer op vakantie kunnen, zodat jullie weer op Quinty kunnen passen!

Daphne
een jaar geleden

Lieverds! Wat zijn jullie sterk en positief!
Echte kanjers!
Wij kunnen en willen niet zonder jullie en zijn zo blij dat jullie doorgaan!💪
Onze poezenkids zouden super blij zijn als jullie eind december weer voor ze zouden willen zorgen!
Jullie zijn toppers! Zet hem op!❤️😘

Manu, Mey, Zoë,Eva, Chara en Moira.Ohja en onze slaafjes
een jaar geleden

Wij bedanken jullie voor alle goede zorgen doe jullie ons geven, en hopelijk snel weer kunnen geven. Dat die nare periode snel overwaaid voor iedereen en dat alle goede voornemens uitgevoerd kunnen worden, al is het helaas later dan gepland.
Liefs van ons allemaal.